Tørre ingredienser, disse blandet for sig selv først.
- 90 gram havre, blendet for at gøre til mel
- 30 gram kakao
- 39 gram PB2
- 45 gram Sukrin
- 25 gram casesin (vanilie)
- 20 gram whey (vanilie)
- ¾ tsk bagepulver
- ½ tsk natron
- 1 knivspids salt
Våde ingredinser, blandes også for sig selv.
Jeg synes det blandes bedst, ved at mose bananen på et skærebrat med en gaffel, og blande den sammen med ægget først, derefter skyren, også mælk og æggehvide. Det gav den mest glatte dej.
- 100 gram skyr
- 1 æg
- 100 ml æggehvide (kan erstattes af 2 alm æg, det tilfører dog flere kcal)
- 150 ml skummælk
- 1 most banan
Bland de våde ingredinser ned i de tørre og rør rundt.
Det blandes kun til sidst, da natron begynder sin kemiske process når det blandes sammen.
De hældes med det samme over i muffinforme (silikone, da det er nemmere at få ud), og sættes i en 180 grader varm ovn i ca. 20 min.